Nieuwe pagina 1
Nieuwe pagina 1
Nieuwe pagina 1 advertentie Vliegend Museum Seppe Brussels Air Museum nederlandstransportmuseum.nl aerospacefacts.com tigerformation Stampe

Open Dag Seagull Aviation
2010-10-26 / Anton van Rijsbergen

Afgelopen zondag heeft Seagull Aviation, gevestigd in Raamsdonksveer (kantoor) en Geertruidenberg (magazijn) Open Dag gehouden. Seagull Aviation is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en onderhoud van hang-gliders en bijbehorende accessoires. De drijvende krachten achter het bedrijf zijn Ton Draaijer en Frans Icke.


Seagull Aviation zullen een aantal lezers misschien denken, die hebben toch hun Piaggio's op Hoogeveen staan? Nou nee! Op Vliegveld Hoogeveen is de Stichting Vliegsport Seagull Formation gebaseerd, met hun P.149s, maar die hebben helemaal niets met Seagull Aviation te maken. (Dit intermezzo om mogelijke verwarring te voorkomen:-)

Op de Open Dag gaf niet alleen Seagull Aviation acte de presence, maar ook High5 deltavliegschool (van Frans Icke) en het bedrijf Air Time, dat opleidingen verzorgt met betrekking tot paragliding. Ook was er een kleine luchtfoto-expositie, verzorgt door CH Fotografie. Er was regelmatig aanloop van bezoekers, zowel van mensen die geïnterresseerd zijn in leren vliegen, als van mensen die al gebrevetteerd zijn.

Voor meer informatie, bezoek:
Seagull Aviation: www.seagull-aviation.com
High5 deltavliegschool: www.high5.name
Air Time: www.airtime.nl
CH Fotografie: www.harteloh.nl

foto's (van boven naar beneden):
- Frans Icke geeft uitleg
- Ayke Jager van Air Time vertelt over paragliding
- Ook in deze takken van luchtsport neemt de electronica een prominente plaats in ...