Nieuwe pagina 1
Nieuwe pagina 1
Nieuwe pagina 1 advertentie Vliegend Museum Seppe Brussels Air Museum nederlandstransportmuseum.nl aerospacefacts.com tigerformation Stampe

Vliegsportbeurs 2018 continueert succes
2018-02-07 / Anton van Rijsbergen

Zondag, 28 januari vond voor 27e maal de jaarlijkse Vliegsportbeurs plaats. Ook dit jaar weer bij Dekker Sport en Partycentrum in Warmond.

De 'ondertitel' van het evenement is "Nationale Delta en Parapente Beurs", hetgeen de focus van het evenement aangeeft: vliegen met hanggliders en parapentes (paragliders, paramotors, paraplanes). Maar in realiteit waren alle luchtsporten vertegenwoordigd.

Er waren ook dit jaar weer honderden bezoekers waarbij opviel dat de meeste mensen erg lang bleven. Dit werd door ongeveer 30 de standhouders als erg positief ervaren, omdat dit tot vele aankopen en boekingen leidde.

Voor veel luchtsporters is dit evenement niet alleen de aftrap van het seizoen maar zeker ook een soort reünie om gezellig bij te praten na de winterstop. In de beurshal was een cateringhoek aanwezig en een kinderhoek waar bezoekers hun kinderen achter konden laten. Ook op deze beurs werden door de organisatie twee stands ter beschikking gesteld voor het aanbieden van tweedehands vliegmaterieel.